esther@trouwtastisch.nl

06 - 43 54 48 72

1. Kennismaken

Natuurlijk kies je niet zomaar iemand om jullie huwelijk te voltrekkken. Je wil graag dat je trouwambtenaar de juiste snaar raakt en dat diegene bij je past.

Het begint met een kennismakingsgesprek. Volledig vrijblijvend, zodat je goed kunt voelen of er een klik is. We bespreken jullie wensen en hoe we die samen kunnen realiseren.

2. Datum prikken

Belangrijk detail: de datum. Dit is het eerste dat we vastleggen op het moment dat we samen in zee gaan.


3. Trouwgemeente

Elke gemeente is vrij om haar eigen trouwbeleid te voeren, waardoor niet overal dezelfde regels gelden voor trouwambtenaren. Hoe eerder we jullie voorgenomen huwelijk in gang zetten, des te beter kunnen we hierop inspelen.

4. Vragenlijst

Nu komt het leuke gedeelte: ik mag jullie echt leren kennen. Je krijgt een vragenlijst waarmee ik informeer naar leuke weetjes, mooie herinneringen en dingen die 100% staan voor wie jullie zijn.

5. Vrienden/familie

Ook voor vrienden en familie ligt een lijst vragen klaar. De getuigen, ouders, neven en nichten... iedereen is welkom om input te leveren. Zo maken we er met z'n allen een persoonlijke dag van.

6. De diepte in

Zo'n 6 weken voor de grote dag spreken we af. We nemen dan de vragen door en doorlopen de ceremonie van A tot Z. Vaak komen nog wat regeldingen boven water, maar het is vooral een gezellig moment waarop alle ingrediƫnten voor een mooie speech samenkomen.

7. Voorbereiding

Zo'n twee weken van tevoren komen we nog een keer samen. We lopen de plannen door: niets over het hoofd gezien? Klopt het zoals jullie het graag willen? Gezonde kriebels onder controle? Nog even geduld en dan kunnen we er een onvergetelijke dag van maken!

8. Trouwen maar!

En daar is 'ie dan zomaar ineens. Jullie trouwdag! Zelf ben ik ruimschoots op tijd aanwezig om de laatste dingen af te stemmen met de ceremoniemeester, de licht-/geluidstechnicus en de locatiehouder. Wat jullie zelf nog te doen staat? Just say YES en... genieten!